Applirent Oy:llä on integroitu yhteys Intrumin luottotietopalveluun ja perintään. Lisäksi asiakasyritys voi ottaa käyttöönsä Intrumin laskutus- ja reskontrapalvelut.

Applirent Oy:llä on integroitu yhteys Asiakastiedon luottotietopalveluun. Reaaliaikaisella yhteydellä palveluun saat niin yrityksen kuin henkilöasiakkaan tarpeenmukaiset luottotiedot helposti.

Applirent Oy:llä on vahva kumppanuus niin pankkien kuin operaattoreiden verkkolaskukanaviin. Järjestelmäämme käyttävä asiakasyritys voi vapaasti valita verkkolaskuja välittävän tahon. Applirent TK taipuu niin FINVOICE kuin TEAPPS - standardeihin.

Applirent Oy:n tuotteista on toteutettu erityyppisiä rajapintoja toisiin järjestelmiin erittäin kattavasti. Toteutamme lisäksi räätälöityjä rajapintoja asiakasprojektien vaatimusten mukaisesti. Kaiken kaikkiaan liittymiä on toteutettu useisiin kymmeniin järjestelmiin.

Applirent Oy kehittää järjestelmiä voimakkaasti yhä enemmän digitalisoituvaan toimintaympäristöön. Kehityksessämme on mukana vahvasti myös EU.

Hankkeissamme mukana "Vipuvoimaa EU:lta"

© 2017-2018 Applirent Oy