Applirent vuokrausmobiili vapauttaa sinua tekemään vuokrasopimukset, palautukset, inventoinnin sekä siirtotilauksen suoraan kännykällä tai tablet-laitteella. Vuokrausmobiilissa on siis kaikki tärkeimmät operatiiviset toiminnalisuudet asioiden hoitamiseksi. Applirent vuokrausmobiiliin on saatavissa myös huoltojen hallinta sekä työmääräin ominaisuudet.

Vuokrausmobiili integroituu kokonaisuudessaan Applirent TK taustajärjestelmään, voit näin operoida vapaasti "kentällä".

Applirent vuokrausmobiili

VUOKRAUKSET JA PALAUTUKSET

Näet mobiilisti kaikki samat sopimukset kuin Applirent TK järjestelmän käyttäjä. Pääset luomaan ja muokkaamaan sopimuksia sekä tekemään palautukset.

KUORMAPALAUTUS

Kuormapalautus antaa vaivattomuuden massapalautuksien käsittelemiseen. Voit lukea palautuvat tuotteet suoraan viivakoodista, QR-koodista tai NFC-tägistä.

INVENTOINTI

Vuokrausmobiililla hoidat tuotteiden inventoinnin ajasta ja paikasta välittämättä. Mobiili inventointi antaa joustavuutta tuotteiden varastonhallintaan.

VARASTOON SAAPUMINEN

Varastoon saapumisella kirjaat massatuotteita helposti varastoon. Saapumisella määrität määrät ja hankintahinnat saapuvalle erälle vaivattomasti

SIIRTOTILAUKSET

Siirtotilauksella pääset siirtämään tuotteita sisäisesti varastosta toiseen. Näin varastosi pysyy ajantasalla ja kirjaaminen on helppoa.

HUOLTOJEN HALLINTA

Tuotteiden huoltojen hallinta ja huoltokulujen kirjaus mobiilisti. Tuotteisiin liittyy yleisesti myös lakisääteisten tarkastusten hoitaminen. Tarkastuksista saadaan mm. "push notifikaatiot" tarvittaessa esim. katsastuksista ja vuositarkastuksista.

TYÖMÄÄRÄIMET

Työmääräimien hallinta ja kirjaus. Työmääräin ominaisuus mobiilissa ratkaisussa helpottaa huoltotöiden seurantaa. Työmääräimellä annettu työtehtävä voidaan hoitaa helposti mobiililla laitteella aloituksesta lopetukseen ja sitä kautta laskutukseen. Työmääräin voidaa osoittaa henkilölle tai tiimille hoidettavaksi. Eri vaiheiden osalta välittyvät informatiiviset "push notifikaatiot" käyttäjälle.

Kiinnostuitko vuokrausmobiilista?.

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiinne. Olkaa hyvä ja valitkaa pyyntönne mukaisesti seuraavista valinnoista:

MOBIILI VUOKRAUSJÄRJESTELMÄ

MOBIILI VUOKRAUS JÄRJESTELMÄ

MOBIILI VUOKRA JÄRJESTELMÄ

VUOKRAUSMOBIILI

VUOKRAMOBIILI

VUOKRA MOBIILI

VUOKRAMOBIILI SOVELLUS

VUOKRAA MOBIILISTI

ANDROID VUOKRAUS

VUOKRAUKSEN MOBIILISOVELLUS

VUOKRAUKSEN MOBIILI SOVELLUS

© 2017-2018 Applirent Oy