Applirent TK vuokrausjärjestelmä taipuu järjestelmänä monentyyppiseen vuokraukseen. Järjestelmällä voidaan hoitaa myös myyntien, kuljetusveloitusten sekä työveloituksen kirjaaminen. Järjestelmää käytetään suoraan pilvipalvelunamme työpöytäsovelluksena.

Applirent TK tunnetaan varmasti parhaiten nimestään "TK-Vuokrat". Applirent Oy antoi järjestelmälle uudeksi nimeksi "Applirent TK".

Applirent TK

TUOTEHALLINTA

Tuotehallinnassa ylläpidät niin vuokra-, myynti-, kuljetus- ja palvelutuotteet. Olipa tuote yksilö- tai bulkkituote. Tuotehallinnassa seuraat tarpeenmukaisia huoltoja ja tarkempia tuotteen historiatietoja. Voit ottaa käyttöösi käyttöomaisuuden hallinnan laajemmin - ihan tarpeesi mukaan. Kätevät tuotehakutoiminnot tuovat joustavuuttaa tuotehallintaan.

ASIAKASHALLINTA

Asiakashallinnassa ylläpidät niin kuluttaja-asiakkaat kuin yritysasiakkaat. Järjestelmä tukee kaksitasoista asiakkuutta (toimitus- ja laskutusasiakas). Asiakashallinnassa voit liittää asiakkaalle dokumentteja. Näet vaivattomasti asiakkaan vuokraukset ja tilastotiedot. Luonnollisesti kätevät hakutoiminnot tuovat joustavuutta asiakashallintaan.

SOPIMUSKÄSITTELY

Sopimuskäsittelyssä luot ja ylläpidät vuokrasopimukset sekä myyntilähetteet. Vuokrasopimusten osapalautukset ja palautukset pääset myös kirjaamaan sopimuskäsittelyssä. Voit syöttää vuokrasopimukselle kertavuokria, päivävuokria, viikkovuokria, kuukausivuokria. Lisäksi voit kirjata myynti- kuljetus- sekä työveloitukset samaan sopimukseen.

LASKUTUSTOIMINNOT

Järjestelmän kattavilla laskutustoiminnoilla voit laskuttaa yksittäisiä sopimuksia tai koko sopimuskannan automatisoidusti. Voit määrittää asiakaskohtaisesti, kuinka eri sopimukset yhdistellään koontilaskuksi. Applirent TK järjestelmän kattavat ohjautuvuudet eri operaattoreille ja pankeille tuovat joustavuutta laskutusprosessin hoitamiseen.

VARASTONHALLINTA

Varastonhallinnassa pääset tarkastelemaan varastossa olevia tuotteita ja tekemään varastoon saapumisia ja oikaisuja. Inventoinnin kirjaukset sekä sisäiset varastosiirrot voit myös tehdä varastonhallinnassa. Luonnollisesti varastomäärät sekä vuokralla olevat määrät näkyvät varastonhallinnassa.

Kiinnostuitko vuokrausjärjestelmästä?.

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiinne. Olkaa hyvä ja valitkaa pyyntönne mukaisesti seuraavista valinnoista:

VUOKRAUSJÄRJESTELMÄ  

VUOKRAUS JÄRJESTELMÄ  

KONEVUOKRAUSJÄRJESTELMÄ

KONEVUOKRAUS JÄRJESTELMÄ

VUOKRAUSOHJELMISTO

VUOKRAUS OHJELMISTO

OHJELIMISTO VUOKRAUKSEEN

© 2017-2018 Applirent Oy