Vatupassi Oy

Vatupassi Oy tarjoaa asiakkailleen Applirent Oy:n toteuttaman mobiiliratkaisun vuokrausten seurantaan sekä tilausprosesseihin

  • Customer: Vatupassi Oy
  • Category: KONEVUOKRAAMOT

Applirent Oy:n konevuokrausjärjestelmä ”Applirent TK” on ollut käytössä jo vuosia Vatupassi Oy:llä vuokrausliiketoiminnan toiminnanohjausjärjestelmänä. Applirent on toteuttanut mobiiliratkaisun Vatupassin asiakkaille vuokrausten seurantaan. Vatupassi mobiilisovellus on ladattavissa Android laitteille suoraan Google Play kaupasta ja iOS laitteille suoraan Apple Storesta hakusanalla ”Vatupassi”. Vuokrausten seuranta onnistuu myös suoraan selaimella. Palveluun pääsee suoraan Vatupassin verkkosivuilta www.vatupassi.fi .

Asiakas voi seurata vuokralla olevaa kalustoa työmaittain sekä tehdä kalustotilauksia että palautustilauksia. Asiakas voi lisäksi selata helposti vuokraamon kalustoa. Tilaukset ja palautustilaukset välittyvät suoraan Applirent TK toiminnanohjausjärjestelmään.

”Olemme erittäin tyytyväisiä toteuttamastamme ratkaisusta Vatupassi Oy:n asiakkaiden käytettäväksi. Haluamme tarjota toiminnanohjausjärjestelmäämme integroituvia lisäratkaisuja asiakkaillemme entistä kattavammin. Haluamme olla järjestelmätoimittajana kehityksen kärjessä. Olemme kiitollisia Vatupassi Oy:n pa-nostuksesta projektiin. Yhteistyö ei voisi sujua vaivattomammin, kommentoi Applirent Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Niemi.”

”Meillä on Vatupassilla suuri tahtotila kasvaa ja kehittyä, joten olemme iloisia, että olemme löytäneet kumppaniksemme Applirentin, joka on valmis ja halukas kehittämään ohjelmistoaan ja toimii asiakaslähtöisesti. Meiltä tulleisiin ajatuksiin ja kehitysideoihin on aina tartuttu. Tällaiset isot projektit vaativat aina aikaa ja käytännössä opitaan paljon, mikä lopulta toimii ja mikä ei. Applirentin ohjelmien avulla me pystymme tehostamaan sekä omaa että asiakkaiden toimintaa. Haluamme itse toimia asiakaslähtöisesti ja joustavasti, samoja arvoja arvostamme yhteistyökumppaneissamme.” kertoo Vatupassi Törmälä Oy:n toimitusjohtaja Milla Tarnanen.

Lisätietoja projektista antavat:

Applirent Oy
Toimitusjohtaja Tuomas Niemi
tuomas.niemi@applirent.com
p. +358 500 892 868

Vatupassi Törmälä Oy
Toimitusjohtaja Milla Tarnanen
milla.tarnanen@vatupassi.fi
p. +358 500 724 155

Vatupassi Törmälä Oy on vuonna 1992 Jukka ja Jarmo Törmälän perustama rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraukseen ja jälleenmyyntiin erikoistunut yritys. Vatupassi tarjoaa lisäksi monipuolisia kuljetuspalveluita sekä Joensuun ja Nurmeksen toimipisteissä myös sertifioituja huolto- ja korjaamopalveluita. Syksyllä 2011 perheyritys Vatupassin vetovastuun otti Jukka Törmälän tytär Milla Tarnanen miehensä Jarkon kanssa.

Vatupassin toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Joensuussa, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Jyväskylässä. Jokaisessa toimipaikassa on oma, itsenäinen kalustonsa heti asiakkaan saatavilla.

© 2017-2018 Applirent Oy