Renta Oy

Renta Oy luottaa Applirent Oy:n ammattitaitoon
vuokrausjärjestelmätoimittajana

  • Customer: Renta Oy
  • Category: KONEVUOKRAAMOT

Applirent Oy:n vuokrausjärjestelmä ”Applirent TK” on käytössä Renta Oy:llä valtakunnallisesti yli 20 toimipisteessä. Kokonaisvaltainen vuokrausjärjestelmä antaa kattavat ominaisuudet operatiiviseen työskentelemiseen toimialalla.

”Applirent Oy:n vuokrausjärjestelmä on kattava järjestelmäkokonaisuus vuokraustoimialan tarpeisiin. Olemme tuottaneet ratkaisun Renta Oy:lle pilvipalveluna. Järjestelmällä hoidetaan vuokrasopimusten kirjaukset aina toimituksesta palautukseen sekä laskuttamiseen kaikilla toimipisteillä. Kattava tuote- ja asiakashallinta ovat myös suuressa roolissa osana järjestelmää. Järjestelmää käytetään toimipisteillä niin työpöytäversiona kuin mobiilisti. Kehitämme järjestelmäkokonaisuuttamme lisäksi tarpeiden osalta entistä palvelevammaksi, kommentoi Applirent Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Niemi.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Applirent Oy:n kanssa. Nopea kasvumme on edellyttänyt toimivaa ja jatkuvasti kehittyvää toiminnanohjausjärjestelmää ja Applirent TK on vastannut tarpeitamme erinomaisesti. Olemme myös aktiivisesti kehittäneet järjestelmää yhdessä Applirent Oy:n ammattitaitoisen henkilöstön kanssa”, toteaa Rentan talousjohtaja Lauri Matikainen”

Applirent TK:n lisäksi Renta Oy pilotoi tällä hetkellä Applirentin vuokrausmobiilia, jolla toiminnallisuudet voidaan toimipisteellä tehdä näppärästi kännykällä tai tablet-laitteella. Applirent TK ohjelmasta on rakennettu myös reaaliaikainen integraatio Rentan omaan Renta Easy -App:iin. ”Kaiken kaikkiaan Applirent on ohjelmistotoimittajana vastannut mainiosti kasvu- ja kehitystarpeisiimme”, päättää Matikainen.

© 2017-2018 Applirent Oy