Hämeen Rakennuskone Oy

Hämeen Rakennuskone Oy käyttää Applirent Oy:n kokonaisratkaisua vuokrausliiketoiminnassaan

  • Customer: Hämeen Rakennuskone Oy
  • Category: KONEVUOKRAAMOT

Applirent Oy:n konevuokrausjärjestelmä ”Applirent TK” on ollut käytössä jo vuosia Hämeen Rakennuskone Oy:llä vuokrausliiketoiminnan toiminnanohjausjärjestelmänä. HRK hoitaa tuote- ja asiakashallinnan, varastonseurannan, vuokraukset, palautukset, myynnin sekä laskutusprosessin järjestelmällä. Toiminnanohjausjärjestelmä on välttämätön kokonaisuus liiketoiminnassa.

 

”Meillä on ollut pitkä ja vuorovaikutteinen yhteistyö Hämeen Rakennuskone Oy:n kanssa. Vuosien saatossa olemme toteuttaneet monia erilaisia toiminnallisuuksia järjestelmään sekä kehittäneet järjestelmäprosessia entistä joustavampaan suuntaan. Hämeen Rakennuskone Oy:n yhtiön volyymit ovat valtavia ja järjestelmältä vaaditaan entistä enemmän. Haluamme tarjota toiminnanohjausjärjestelmäämme entistä enemmän ominaisuuksia sekä integroituvia lisäratkaisuja. Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia Hämeen Rakennuskone Oy:n kanssa tekemäämme yhteistyöhön. Toteutamme jatkossakin yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, mitkä palvelevat toimiala-kenttää kattavasti, kommentoi Applirent Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Niemi.”

 

”Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Siksi pidän tärkeänä, että ohjelmistonkehittäjä tuntee hyvin fokuksessa olevan liiketoiminta-alueen. Keskustelu on helpompaa, kun puhumme kehityshankkeissa samaa kieltä. Applirentin kanssa olemme voineet keskittyä asiakkaan saamaan kokemukseen ja siihen, että palvelu nopeuttaa ja parantaa tiedonsaantia ja tilausliikennettä tehokkaasti. Lisäksi on sanottava, että Applirentin kanssa kehitysprojekti toteutui joustavasti ja nopealla aikataululla” – Hämeen Rakennuskone Oy:n varatoimitusjohtaja Sarita Huotari

© 2017-2018 Applirent Oy