GRK Infra Oy

GRK Infra Oy luottaa Applirent Oy:n
kalustonhallinnan kokonaisratkaisuun

  • Customer: GRK Infra Oy
  • Category: MUU RAKENNUSTOIMIALA

Applirent Oy toimittaa kokonaisvaltaisen kalustonhallinnan ohjelmistoratkaisun Graniittirakennus Kallio Oy:n käyttöön kevään 2018 aikana.

”Meillä on ilo päästä toimittamaan järjestelmä käyttöön GRK:lle. Uskon, että voimme tuoda helppokäyttöisen ja selkeän ratkaisun käytettäväksi operatiiviseen kalustonhallintaan. GRK käyttää Applirentin ratkaisua suoraan pilvipalveluna ja työmaat pääsevät seuraamaan työmaansa kalusto vaivattomasti joko selaimella tai Android/iOS-sovelluksien kautta. Työmaat voivat tehdä myös vaivattomasti kalustotilauksia ja palautustilauksia tarpeidensa pohjalta, kommentoi Applirent Oy:n Tuomas Niemi.”

”GRK:n laajentuessa ja toiminnan kasvaessa myös kalustonhallinnan haasteet ovat lisääntyneet. Applirentin toimittamalla kalustonhallintajärjestelmällä pyrimme tehostamaan kaluston seurantaa sekä sujuvoittamaan sisäistä laskutusta. Selainkäyttöliittymän on tarkoitus tarjota työmaille helppo tapa seurata kalustomme liikkeitä ja näin ollen sujuvoittaa koneiden käytön suunnittelua, toteaa GRK:n kalustopäällikkö Mikko Härkin”

© 2017-2018 Applirent Oy