01 MARRAS

Identoi Oy:n TK-Vuokrat –liiketoiminta on siirtynyt MBO-kaupalla 31.10.2017 Applirent Oy:lle

Identoi Oy ja Applirent Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Applirent Oy ostaa TK-Vuokrat ohjelmistoliiketoiminnan Identoi Oy:ltä.

Applirent Oy:n omistajat ovat Tuomas Niemi, Antti Lehikoinen ja Vesa Harjunen, jotka Identoi Oy:ssa vastasivat TK-Vuokrat ohjelmistoliiketoiminnasta ja sen ohjelmistokehityksestä sekä asiakaspalvelusta.

TK-Vuokrat ohjelmistoliiketoiminta on siirtynyt Applirent Oy:lle 31.10.2017 klo 23:59. Kaikki palvelut jatkuvat katkeamattomina.

Kaupan yhteydessä Tuomas Niemi, Antti Lehikoinen, Vesa Harjunen ja Joonas Mononen siirtyivät Applirent Oy:n työntekijöiksi vanhoina työntekijöinä. Applirent Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Tuomas Niemi.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pitkäaikaiset työntekijämme siirtyvät yrittäjiksi ja ottavat vetovastuun TK-Vuokrat ohjelmistoliiketoiminnastamme. Tämän järjestelyn myötä Identoi Oy kasvattaa ja laajentaa toimintaansa teollisuuden, logistiikan, kaupan ja palveluiden, sekä rakentamisen toimialojen digitalisaation toteuttajana erikoisosaamisalueenaan mm. Web-, mobiili-, tiedonkeruu-, RFID-, ja IoT- teknologiat”, toteaa toimitusjohtaja Sakari Vaara, Identoi Oy:stä.

”Liiketoimintakaupalla Applirent Oy:stä tulee johtava vuokraus- ja kalustonhallinnan ratkaisuihin keskittynyt ohjelmistotoimittaja Suomessa. Lähdemme jatkamaan vuokraustoimialan ohjelmistoliiketoimintaa ammattitaitoisella ja kokeneella tiimillä.”, toteaa Applirent Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Niemi.

”Aluksi varmistamme toimintojen jatkuvuuden siirtymävaiheessa. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä muutoksia IT-ympäristöihinsä. Lähitulevaisuudessa tulemme kehittämään edelleen mobiili- ja pilvipalveluratkaisujamme vuokraus- ja kalustonhallinnan tarpeisiin.”, jatkaa Niemi.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta antavat:

toimitusjohtaja Tuomas Niemi, Applirent Oy

tuomas.niemi@applirent.com

puh. 0500 892 868

toimitusjohtaja Sakari Vaara, Identoi Oy

sakari.vaara@identoi.com

puh.040 553 9347

© 2017-2018 Applirent Oy