Applirent kalustonhallintajärjestelmä antaa kattavan kokonaisuuden sisäiseen kalustonseurantaan. Olipa seurattavana sitten työmaalla oleva kannettava tietokone tai massiivinen telinekokonaisuus, voidaan järjestelmästä helposti seurata yksilöita tai massatuotteita. Sisäisessä kalustonhallinnassa voidaan myös laskuttaa sisäisesti työmaaprojektia kalustosta työmaalla. Järjestelmällä voidaan hoitaa myös myyntien, kuljetusveloitusten sekä työveloituksen kirjaaminen. Järjestelmää käytetään suoraan pilvipalvelunamme työpöytäsovelluksena.

Applirent kalustonhallinta

TUOTEHALLINTA

Tuotehallinnassa ylläpidät niin vuokra-, myynti-, kuljetus- ja palvelutuotteet. Olipa tuote yksilö- tai massatuote. Tuotehallinnassa seuraat tarpeenmukaisia huoltoja ja tarkempia tuotteen historiatietoja. Voit ottaa käyttöösi käyttöomaisuuden hallinnan laajemmin - ihan tarpeesi mukaan. Kätevät tuotehakutoiminnot tuovat joustavuuttaa tuotehallintaan.

ASIAKASHALLINTA (TYÖMAAT JA HENKILÖT)

Asiakashallinnassa ylläpidät niin työmaat kuin henkilöt. Järjestelmä tukee kaksitasoista asiakkuutta (toimitus- ja laskutusasiakas). Asiakashallinnassa voit liittää asiakkaalle dokumentteja. Näet vaivattomasti työmaan vuokraukset ja tilastotiedot. Luonnollisesti kätevät hakutoiminnot tuovat joustavuutta asiakashallintaan.

TYÖMAAN KALUSTOSOPIMUKSET

Sopimuskäsittelyssä luot ja ylläpidät vuokrasopimukset sekä myyntilähetteet työmaille tai suoraan henkilölle. Vuokrasopimusten osapalautukset ja palautukset pääset myös kirjaamaan sopimuskäsittelyssä. Voit syöttää vuokrasopimukselle kertavuokria, päivävuokria, viikkovuokria, kuukausivuokria. Lisäksi voit kirjata myynti- kuljetus- sekä työveloitukset samaan sopimukseen.

SISÄISET JA ULKOISET LASKUTUSTOIMINNOT

Järjestelmän kattavilla laskutustoiminnoilla voit laskuttaa yksittäisiä sopimuksia tai koko sopimuskannan automatisoidusti. Voit määrittää työmaakohtaisesti, kuinka eri sopimukset yhdistellään koontilaskuksi. Applirent kalustonhallinnan kattavat ohjautuvuudet eri projektinhallinnan järjestelmiin tuovat selkeyttä prosesseihin.

VARASTONHALLINTA

Varastonhallinnassa pääset tarkastelemaan varastossa olevia tuotteita ja tekemään varastoon saapumisia ja oikaisuja. Inventoinnin kirjaukset sekä sisäiset varastosiirrot voit myös tehdä varastonhallinnassa. Luonnollisesti varastomäärät sekä vuokralla olevat määrät näkyvät varastonhallinnassa.

Kiinnostuitko kalustonhallinnasta?.

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiinne. Olkaa hyvä ja valitkaa pyyntönne mukaisesti seuraavista valinnoista:

KALUSTONHALLINTA

KALUSTON HALLINTA

KALUSTONHALLINTAJÄRJESTELMÄ

KALUSTONHALLINTA JÄRJESTELMÄ

KALUSTONHALLINTAOHJELMISTO

KALUSTONHALLINTA OHJELMISTO

TYÖKALUSEURANTA

TYÖKALUSEURANTAJÄRJESTELMÄ

TYÖKALUSEURANTA OHJELMISTO

OHJELMISTO KALUSTONHALLINTAAN

OHJELMISTO TYÖKALUSEURANTAAN

© 2017-2018 Applirent Oy